Wij zijn geopend voor inschrijvingen op afspraak

Onze school is gesloten tot 1 juni in verband met het coronavirus (en de meivakantie).

Je kunt je aanmelden voor volgend schooljaar.

 

Klik hier om je aan te melden. Nadat we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak.

Je kunt ook naar onze school bellen voor het maken van een afspraak, we zijn telefonisch bereikbaar op schooldagen tussen 08.30 - 15.30 uur op het nummer: 010 2974580.

Wil jij je inschrijven? Vraag dan je ouders/verzorgers een mail te sturen (of doe het zelf en laat het je ouders/verzorgers weten) naar: hpc-zuidwijk@lmc-vo.nl met het verzoek om in te schrijven. Graag vermelden: naam leerling; basisschool; het 06-nummer van je ouder/verzorger en je schooladvies. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je ouders/verzorgers om een afspraak te maken. Natuurlijk verwachten we dat jij zelf ook bij dat gesprek aanwezig bent.
In het gesprek houden wij rekening met de geldende maatregelen: zo schudden wij bijvoorbeeld even geen handen. Ook houden we minstens anderhalve meter afstand tot elkaar. Op die manier zijn we goed bezig. En, intussen weet iedereen het: wie hoest/niest/koorts heeft of zich niet lekker voelt, blijft thuis. Ben je zelf en je ouder(s)/verzorger(s) klachtenvrij: dan ben je van harte welkom!
Het is ook mogelijk een telefonische inschrijving te doen. Ook daarvoor hebben we eerst een email van jou of je ouder/verzorger nodig, met de volgende gegevens: naam leerling; basisschool; het 06-nummer van je ouder/verzorger en je schooladvies. De medewerker die dan telefonisch contact opneemt, bespreekt verder de te nemen stappen.


Graag tot ziens!